Триацетин Е1518

Купити триацетин харчовий з гарантією, за оптовою ціною для харчової промисловості, для косметики та фармацевтичного виробництва завжди можна в Компанії Новохім на сайті або за телефонами: +38 (099) 799-99-92, +38 (067) 55- 999-05.

Дзвоніть прямо зараз!

ЦIНА ВIД

Наявність: В наявностi
Очистити
Під замовлення

Прохання, уточнювати актуальні ціни та наявність товару на складі по телефону або Еmail

https://novohim.com.ua/wp-content/uploads/2018/08/icon1.png

25 річний досвід

роботи

https://novohim.com.ua/wp-content/uploads/2018/08/icon2.png

Комплектація замовлення

24-36 годин

https://novohim.com.ua/wp-content/uploads/2018/08/icon3.png

Швидка доставка

по Україні

https://novohim.com.ua/wp-content/uploads/2018/08/icon4.png

Експертна підтримка

постійних клієнтів

Застосування Триацетину Е1518 харчового

Застосування Тріацетину харчового істотно зростає по всьому світу. Це зрозуміло, адже, по-перше, триацетин харчовий схвалений до використання Департаментом FDA, по-друге, підтверджена безпека і перелік властивостей цієї харчової добавки дозволяють його застосовувати в багатьох сферах виробництва.

Наприклад, триацетин харчовий бере участь у виробничих процесах в харчовій і косметичній промисловості, в хімічній промисловості, в фармацевтиці та сільському господарстві.

Зараз в Компанії Новохім можна купити триацетин Е1518 харчовий в пластикових бочках ємністю 200 літрів, а також великими партіями в кубічних ємностях і цистернах.

Триацетин харчовий в косметичній промисловості

Триацетат гліцерину є безпечною добавкою і рекомендований до застосування в цієї галузі. Його ще можна знайти і купити як тріацетілгліцерін. Примітно, що вплив Тріацетина на шкіру має дуже позитивний ефект. Він, в першу чергу, як і гліцерин, надає потужну зволожуючу дію, а також має антимікробні та протигрибкові властивості, чудово поєднується в косметиці для проблемної шкіри обличчя і тіла.

В харчовій промисловості

Ви можете побачити триацетин на багатьох етикетках харчових продуктів, як харчову добавку 1518. Популярна ця добавка звичайно своєю здатністю утримувати вологу. Адже це сприяє значному збільшенню терміну придатності і зберігання продукту. Крім того, виступає в ролі згущувача і емульгатора. Тріацетин купити для харчового виробництва можливо і в якості смакопідсилювача для безалкогольних та слабоалкогольних напоїв. Значно покращує розчинення ароматизаторів і надає стабілізуючу дію на склад продукту в цілому.

Також 1,2,3 пропантриол триацетат застосовують при виробництві жувальної гумки в якості пластифікуючого агента. Крім того, для борошняних та кондитерських виробів, джемів і повидла, ковбасної і молочної продукції.

Триацетат гліцерину (Triacetin) для харчової промисловості слід купувати тільки у перевірених постачальників і при наявності всіх необхідних документів і сертифікатів.

В фармацевтичній промисловості

Безпека триацетину підтверджує його широке використання в фармацевтиці. Застосовують Е1518 в концентрації 10-30% як гідрофильний пластифікатор у складі для покриття капсул, гранульованих препаратів і таблеток.

А також може виконувати функції наповнювача, влагоутримуючого агента, розчинника і надавати антимікробну дію.

Триацетин в агропромисловому секторі

За кілька років застосування харчовий Тріацетин набирає обертів і в цій галузі. За допомогою цього препарату успішно почали обробляти фрукти, наприклад яблука зимових сортів, для забезпечення належного збереження при тривалому зберіганні.

В хімічної промисловості

Роль триацетілгліцерину в хімічному виробництві також велика. Харчова безпека компонента дозволяє його використовувати у виробництві харчової тари, пластикових контейнерів і посуди. Крім того, він є компонентом різних пакувальних матеріалів і пакетів. Триацетин надає кінцевому продукту еластичність, міцність від відколів, надривів і розтягувань, стійкість до низьких температур.

Більш того, його застосування в якості паливної присадки покращує консистенцію палива, зменшує кількість поломок системи двигуна, а також забезпечує стійкість до перепадів температур.

Вага Невідомо
Международное название

Triacetin

Химическая формула

C9H14O6

Названия-Синонимы

1,2,3 пропантриол триацета, триацетилглицерин, триацетат глицерина

Триацетин харчовий опис

Являє собою безбарвну в’язку рідину. Гіркий на смак. Температура кипіння Триацетин 258с, а замерзання 3,2С.

Розчиняється в воді в пропорції 1:14. Також розчинний в хлороформі, толуолі і етиловому спирті.

Препарат не токсичний і не викликає алергічних реакцій (крім індивідуальної нестерпності)

Виробництво триацетилгліцерина

Синтез Тріацетину харчового відбувається в слідстві реакції етерифікації гліцерину з оцетовим ангідридом.

Вимоги до транспортування і зберігання:

Тріацетин допускається до транспортування автоцистернами, а також залізничними цистернами. Також можливе транспортування у 200л бочках автомобільним транспортом.

Зберігати слід в тарі виробника в добре провітрюваних і чистих складах при прохолодній температурі повітря. При зберіганні стабільний.

Замовити і купити триацетин харчовий в Харкові і Україні за оптовими цінами Ви можете в компанії Новохім в стандартній фасовці від 200л.

Вам також може сподобатися…