Рицинова олія

Купити рицинову олію фарм, з гарантією, за оптовою ціною для косметичного, хімічного, фармацевтичного виробництва, виробництва миючих засобів та парфумерії, для промислових потреб завжди можна в Компанії Новохім на сайті або за телефонами 38 (099) 799-99-92, +38 (067) 55-999-05. Дзвоніть прямо зараз!

ЦIНА ВIД

75,90

Наявність: В наявностi
Очистити
Купить в один клик

Прохання, уточнювати актуальні ціни та наявність товару на складі по телефону або Еmail

https://novohim.com.ua/wp-content/uploads/2018/08/icon1.png

25 річний досвід

роботи

https://novohim.com.ua/wp-content/uploads/2018/08/icon2.png

Комплектація замовлення

24-36 годин

https://novohim.com.ua/wp-content/uploads/2018/08/icon3.png

Швидка доставка

по Україні

https://novohim.com.ua/wp-content/uploads/2018/08/icon4.png

Експертна підтримка

постійних клієнтів

Рицинова олія фарм застосування

У косметичному виробництві

– Рицинова олія важливий інгредієнт у складі кремів, бальзамів і масок для усунення сухості і лущення шкіри.

– Рицинова олія є інгредієнтом відбілюючих засобів, кремів для усунення пігментації шкіри і веснянок, вирівнювання тону шкіри.

– Рицинова олія включається до складу омолоджуючих засобів, кремів для усунення зморшок.

– Рицинова олія є активним інгредієнтом складів, що зміцнюють і активізують ріст волосся, вій і брів.

У виробництві миючих засобів та парфумерії

– Рицинова олія входить до складу мила, шампунів, гелів для душу, масел для тіла і волосся.

У фармацевтиці

– Рицинова олія використовується як складова в процесі виготовлення ряду лікарських препаратів, в тому числі борються з артритами, м’язовими і менструальними болями, безсонням, шкірними та дріжджовими інфекціями, акне і випаданням волосся.

У хімічному виробництві

– Рицинова олія входить до складу воску, полиролей, гідравлічних і гальмівних рідин, барвників, різних покриттів.

– Рицинова олія застосовується в процесі виробництва синтетичних смол і волокон, нейлонів, стійких до впливу низьких температур пластмас, поліуретанів.

– Рицинова олія включається до складу засобів для догляду за шкіряними виробами.

Международное название

Оlеum Ricini

Химическая формула

C3H5(C18H33O3)3

Названия-Синонимы

касторка, масло клещевины

Рицинова олія це

– неорганічна сполука, природний матеріал, прозора жовтувата густа в’язка ніколи не висихає рідина з м’яко вираженим попелястим запахом і специфічним неприємним смаком, нерозчинна у воді, розчиняється в спирті.

Виробництво рицинової олії

Олія рицинова промисловим шляхом отримують з плодів рослини рицина шляхом віджиму.

Вимоги щодо транспортування та зберігання:

Рицинова олія є нетоксичною, пожежо- та вибухобезпечною речовиною. При роботі з рициновою олією слід використовувати засоби індивідуального захисту – респіратор, окуляри та рукавички.

Рицинова олія розфасовується заводом-виготовлювачем в сталеві бочки і тару з затіненого скла, стандартна фасувальна вага яких становить – 10 кг. Зберігати рицинову олію слід в заводській упаковці в закритих складських приміщеннях, обладнаних примусовими вентиляційними системами, захищених від вологи і світла.

Рицинову олію рекомендується транспортувати критим залізничним або автомобільним транспортом, при дотриманні норм і правил перевезення вантажів, що діють для цих видів транспорту.

Замовити рицинову олію в Харкові за оптовими цінами Ви можете в компанії Новохім в індивідуальній розфасовці від 1 кг або в стандартній фасовці в ємностях по 10 кг.