МГД 90% / Моногліцерид дистильований 90%

Купити МГД моногліцерид з гарантією, доставкою, за оптовою ціною для косметичного, харчового виробництва і промислових потреб завжди можна в Компанії Новохім на сайті або за телефонами 38 (099) 799-99-92 + 38 (067) 55-999-05. Дзвоніть прямо зараз!

ЦIНА ВIД

Під замовлення

Прохання, уточнювати актуальні ціни та наявність товару на складі по телефону або Еmail

https://novohim.com.ua/wp-content/uploads/2018/08/icon1.png

25 річний досвід

роботи

https://novohim.com.ua/wp-content/uploads/2018/08/icon2.png

Комплектація замовлення

24-36 годин

https://novohim.com.ua/wp-content/uploads/2018/08/icon3.png

Швидка доставка

по Україні

https://novohim.com.ua/wp-content/uploads/2018/08/icon4.png

Експертна підтримка

постійних клієнтів

МГД 90% застосування:

Являє собою натуральний компонент, харчову добавку Е471 або моногліцериди дистильовані.

Моногліцерид (МГД) у харчовому виробництві

Це головна сфера його застосування. Моногліцерид дистильований (МГД) купити можна як загусник і емульгатор. Використовується в молочному і м’ясному виробництві, при виготовленні рибних консервів і пресервів. Також популярний в хлібопечінні і виробництві борошняних і кондитерських виробів.

Більш того, МГД 90% купити можна в складі майонезів, соусів, маргарину і морозива, в безалкогольних, слабоалкогольних напоях, у виробництві спирту.

Додавання моногліцерида дистильованого забезпечує однорідну структуру продукту, зменшує клейкість (наприклад, у виробництві макаронних виробів). Крім того, покращує загальну якість продукту, додає пластифікуючі властивості, збільшує термін придатності і полегшує увесь технологічний процес виробництва.

МГД в косметичному виробництві

Застосовується при виробництві кремів, гелів, шампунів, бальзамів і інших косметичних засобів для волосся і тіла. Додається до складу разом з поверхнево-активними речовинами (ПАР) для отримання однорідних емульсій, стійкої консистенції продукту і стабільності при зберіганні.

В хімічному виробництві

МГД моногліцерид купити можливо і для виробництва технологічних і автомобільних рідин. Допомагає утворювати стабільні водно-масляні емульсії в присутності додаткових ПАР, забезпечує рівномірний розподіл компонентів в готовому виробі.

Більш того, ця добавка Е471 використовується як піногасник. Має властивість зменшувати в’язкість і збільшувати текучість продукта.

 

 

Международное название

MGD

Названия-Синонимы

МГД, моноглицерид, моноглицериды и диглицериды жирных кислот, МГД 90%, моноглицерид дистиллированный

МГД 90% або моногліцерид дистильований-

це рослинна харчова добавка на основі пальмового жиру. Буває у вигляді таблеток або порошку від білого до бежевого кольору, без запаху.

Рекомендоване дозування від 0,3 до 0,8%. Точність дозування залежить від виду продукції, що виробляється, бажаної якості готового виробу, а також якості вихідної сировини.

Вимоги по транспортуванню і зберіганню:

Моногліцерид дистильований є нетоксичною, пожежо- та вибухобезпечним речовиною. Безпечний для людини і навколишнього середовища.

Розфасовується на підприємстві-виробнику в ящики або мішки по 20-25 кг. Зберігати слід в заводській упаковці в закритих складських приміщеннях, обладнаних вентиляційними системами, захищених від вологи і світла при температурі від 0 до 30С.

МГД рекомендується транспортувати критим залізничним або автомобільним транспортом, при дотриманні норм і правил перевезення вантажів, що діють для цих видів транспорту.

Купити моногліцерид (МГД) в Харкові за оптовими цінами Ви можете в компанії Новохім в стандартній фасовці 25 кг.