Ксантанова камедь

Купити ксантанову камедь з гарантією, доставкою, за оптовою ціною для харчового, косметичного виробництва, для нафтової промисловості завжди можна в Компанії Новохім на сайті або за телефонами 38 (099) 799-99-92 + 38 (067) 55-999-05. Дзвоніть прямо зараз!

ЦIНА ВIД

105,00

Наявність: В наявностi
Очистити
Купить в один клик

Прохання, уточнювати актуальні ціни та наявність товару на складі по телефону або Еmail

https://novohim.com.ua/wp-content/uploads/2018/08/icon1.png

25 річний досвід

роботи

https://novohim.com.ua/wp-content/uploads/2018/08/icon2.png

Комплектація замовлення

24-36 годин

https://novohim.com.ua/wp-content/uploads/2018/08/icon3.png

Швидка доставка

по Україні

https://novohim.com.ua/wp-content/uploads/2018/08/icon4.png

Експертна підтримка

постійних клієнтів

Застосування

У харчовій промисловості

Ксантанова камедь, як харчова добавка Е415 використовується в харчовій промисловості багатьох країн. Міжнародні стандарти на харчові продукти (Codex Alimentarius) дозволяють використовувати ксантан як загусник і гелеутворювач в 11 харчових стандартах.
Використовуючи ксантанову камедь домагаються істотного зменшення втрат вологи при виготовленні та зберіганні різних продуктів, а також отримання стабільної, густої і в’язкої консистенції різних продуктів, а особливо з підвищеним вмістом солі і кислот.

У косметичної промисловості

Ксантанову камедь часто застосовують при виготовленні різних соусів, майонезів, морозива, йогуртів, кисломолочних продуктів, джемів, мармеладу, хлібобулочних виробів і кондитерської продукції.
Також широке застосування ксантановая камедь знаходить в косметичній промисловості для виготовлення різних кремів, лосьйонів, кондиціонерів, гелів, в препаратах для відновлення волосся і т.п.

У нафтовій промисловості

Ксантанова камедь застосовується для гідророзриву пласта, для збільшення віддачі пластів.

 

Опис

Ксантанова камедь-природний полісахарид, є натуральною харчовою добавкою Е415. Інакше називається камедь кукурудзяного цукру, ксантан, ксантановий віск, ксантанова смола, xanthan gum, xanthan. являє собою природний полісахарид, отриманий за допомогою ферментації бактерії Xanthomonas campestris. Його хімічна формула: (С35Н49О29) n. Застосовується при виробництві продуктів харчування як загущувач, стабілізатор, засіб капсулювання, в косметичній промисловості застосовується як зволожуючий засіб. Для отримання ксантанової камеді цукровий сироп ферментують бактеріями культури Xanthomonas campestris. Після закінчення бродіння, для виділення камеді у вигляді осаду додають в розчин етиловий або ізопропіловий спирт, після чого отриманий осад піддають фільтруванню та сушці

Ксантанової камеді властивості.

Ксантанова камедь являє собою добре розчинний у воді несмачний і без запаху порошок білого або сірого кольору. Камедь прекрасно розчиняється у воді, в молоці, розчинах солі та цукру в широкому діапазоні кислотності і температур. Ксантан практично не схильний до дії кислот (крім соляної), лугів, солей і високих температур. Ксантанова камедь проявляє властивості хорошого загущувача, а в разі комбінування з іншими загущувачами (як наприклад камедь ріжкового дерева) набуває якості гелеутворювача.

Вам також може сподобатися…