Стеарат цинку / Цинк стеариновокислий

Стеарат цинку купити в Україні з гарантією, доставкою, за кращою ціною для гумотехнічного, пластмасового, свічкового, косметичного виробництва, для промислових потреб завжди можна в Компанії Новохім на сайті або за телефонами 38 (099) 799-99-92 + 38 (067) 55 -999-05. Дзвоніть прямо зараз!

ЦIНА ВIД

77,52

Наявність: В наявностi
Очистити

Прохання, уточнювати актуальні ціни та наявність товару на складі по телефону або Еmail

https://novohim.com.ua/wp-content/uploads/2018/08/icon1.png

25 річний досвід

роботи

https://novohim.com.ua/wp-content/uploads/2018/08/icon2.png

Комплектація замовлення

24-36 годин

https://novohim.com.ua/wp-content/uploads/2018/08/icon3.png

Швидка доставка

по Україні

https://novohim.com.ua/wp-content/uploads/2018/08/icon4.png

Експертна підтримка

постійних клієнтів

Цинк стеариновокислий є поверхнево-активною речовиною (ПАР), що і визначає сферу його застосування.

Цинк стеариновокислий застосування

У гумотехнічному виробництві

Цинк стеариновокислий або стеарат цинку купити в Харкові можна в інтернет-магазині хімреактивів Новохім.

Він служить активатором вулканізації і пластифікатором гум. Особливо затребуваний у виробництві прозорих гумових виробів. Крім того, служить припудрюючою речовиною, що запобігає злипання сумішей і готових гумових виробів. Також стеарат цинку виступає в якості антиблокуючої мастила в процесі виробництва каучуку.

У пластмасовому виробництві

Стеарат цинку виступає в ролі змащуючого агента в процесі переробки великого числа пластмас. Більше того, служить світло-і термостабілізірующей речовиною для виробів з ПВХ і  використовується у виробництві:

  • лінолеуму
  • взуттєвих пластиків
  • штучних шкір
  • пакувальних плівок
  • прес-порошків
  • стеклонаполненного преміксів та інших матеріалів.

Стеарат цинку у косметичному виробництві

Цинкова сіль стеаринової кислоти вводиться до складу порошкових засобів декоративної косметики. Наприклад, таких як пудри, тіні для повік. Він значно підвищує ступінь їх прилипання і покращуює покривні якості.

У виробництві будівельних матеріалів

Цинк стеариновокислий як гідрофобна добавка входить до складу сухих штукатурних сумішей. Крім того, він в якості вирівнюючого агенту вводиться в поліуретанові і нітроцелюлозні лаки.

У целюлозно-паперовому виробництві

Стеарат цинку служить допоміжною речовиною, що надає однорідність сумішей. Також примітно, що він додає для поверхні готової паперової та картонної продукції – гладкість.

Стеарат цинку у керамічному виробництві

Цинкова сіль стеаринової кислоти підвищує в’язкість і пластичність робочих мас. Крім того, підвищує стійкість готових виробів.

У металургійному виробництві

Важливу роль цинк стеариновокислий відіграє в металлургії. Він вводиться до складу сумішей порошкової металургії як змазуючий агент і як добавка, що підвищує зносостійкість виробів.

 

Переходьте за посиланням та дивитесь всі товари з каталогу Промислова хімія

 

Стеарат цинку купити можливо зі складу Компанії Новохім в Харкові та з доставкою в Києві, Дніпрі, Херсоні, Запоріжжі, Сумах, Полтаві, Мелитополі, Львові, Тернополі та по всій Україні.

Международное название

Zinc stearate

Химическая формула

C36H70O4Zn / Zn(C18H35O2)2

Названия-Синонимы

стеарат цинка, цинковая соль стеариновой кислоты

Цинк стеариновокислий  це

– неорганічна речовина, з’єднання солі цинку зі стеаринової кислотою, дрібнодисперсний аморфний порошок, маслянистий на дотик, білого кольору, який не має запаху, не розчинний у воді і ефірах, що розчиняється в бензолі, етанолі, толуолі, метанолі

Виробництво цинку стеариновокислого

Цинк стеариновокислий промисловим шляхом отримують в процесі нейтралізації стеаринової кислоти лужним розчином при подальшій обмінної реакції розкладання з хлоридом цинку

Вимоги щодо транспортування та зберігання:

Цинк стеариновокислий є токсичною, вибухонебезпечною речовиною. При роботі з цинковою сіллю стеаринової кислоти слід використовувати засоби індивідуального захисту – респіратор, окуляри, рукавички

Цинк стеариновокислий розфасовується підприємством-виробником в паперові або поліпропіленові мішки з поліетиленовим вкладишем, стандартна фасувальна вага яких становить 25 кг. Зберігати цинкову сіль стеаринової кислоти слід в заводській упаковці, в закритих складських приміщеннях, обладнаних примусовими вентиляційними системами, захищених від вологи і світла, ізольовано від інших легкозаймистих речовин і джерел тепла

Цинк стеариновокислий рекомендується транспортувати критим залізничним або автомобільним транспортом, при дотриманні норм і правил перевезення вантажів, що діють для цих видів транспорту.

Купити цинк стеариновокислий в Харкові за оптовими цінами Ви можете в компанії Новохім в індивідуальній розфасовці від 1 кг або в стандартній фасовці в мішках по 25 кг.

Відгуки

Відгуків поки немає.

Оцініть першим “Стеарат цинку / Цинк стеариновокислий”

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.