Діетаноламід кокосової олії / Cocamide DEA

Кокамід ДЕА (Діетаноламід кокосового масла) купити в Україні за найкращою ціною з доставкою для косметичного, хімічного виробництва, для виробництва пестицидів та промислових потреб завжди можна в Компанії Новохsм на сайті або за телефонами 38 (099) 799-99-92 + 38 (067 ) 55-999-05. Дзвоніть прямо зараз!

ЦIНА ВIД

Прохання, уточнювати актуальні ціни та наявність товару на складі по телефону або Еmail

https://novohim.com.ua/wp-content/uploads/2018/08/icon1.png

25 річний досвід

роботи

https://novohim.com.ua/wp-content/uploads/2018/08/icon2.png

Комплектація замовлення

24-36 годин

https://novohim.com.ua/wp-content/uploads/2018/08/icon3.png

Швидка доставка

по Україні

https://novohim.com.ua/wp-content/uploads/2018/08/icon4.png

Експертна підтримка

постійних клієнтів

Діетаноламід кокосової олії застосування

Для косметичного виробництва

Кокамід ДЕА (Діетаноламід кокосової олії) купити в Харкові для косметичної промисловості можна в інтернет-магазині Новохім в якості сировини для засобів побутової хімії.

Кокамід ДЕА купити корисно як неіоногенний ПАР з м’якою дією. Зустрічається у складі:

  • шампунів
  • кондиціонерів
  • лосьйонів
  • гелів для душу
  • зубних паст
  • Пін для ванн
  • Рідкого мила тощо.

Крім стабілізуючих, піноутворюючих і очищуючих властивостей, ПАР Cocamide DEA володіє відмінною зм’якшувальною дією. Що робить його популярним компонентом більшості засобів по догляду за волоссям і тілом.

ТОП-7 властивостей кокаміду ДЕА:

  1. Має м’яку емульгуючу дію і безпечний для людини і навколишнього середовища
  2. Має добрі піноутворюючі властивості
  3. Цінується за відмінні очищуючі і відлущуючі здатності
  4. Може взаємодіяти з кислотами, лугами, аніонними ПАР, спиртами, жирами, більшістю органічних речовин, що робить його універсальним і ефективним
  5. Стабілізує структуру кінцевого продукту, додає пластичності і м’якісті
  6. Володіє кондиціонуючими і пом’якшуючими властивостями за рахунок вмісту іонів оцтової кислоти
  7. Здатний загущувати структуру косметичного засобу.

 

Переходьте за посиланням, щоб побачити більше товарів цієї категорії

 

Діетаноламід в медицині

Кокамід ДЕА (Діетаноламід кокосового масла) купити необхідно також при виробництві лікарських мазей. Він м’яко загущающує їх структуру і стабілізує склад.

Додаткова інформація

Зовнішній вигляд кокамід ДЕА В’язка рідина світло-жовтого кольору
Вільні аміни,% 5
рН при 25 ° С від 9 до 11

 

Кокамід ДЕА купити в Харкові можна на складі Компанії Новохім і з доставкою в Києві, Полтаві, Сумах, Херсоні, Вінниці та по всій Україні.

Международное название

Cocamide DEA

Названия-Синонимы

Cocamide DEA, Диэтаноламид кокосового масла, Диэтаноламид, Кокамид ДЭА

Діетаноламід або кокамід ДЕА –

це безпечний неіоногенний ПАР світло-жовтого кольору. Стабільний при взаємодії з кислотами, лугами, жирами, спиртами. Сумісний з аніонними ПАР. Екологічний і безпечний для людини. Також АПГ має гарну емульгуючу здатність, стабілізує склади.

Добре змочує, очищає і розчиняє. Стабільно працює при нагріванні, а також у воді будь-якої жорсткості.

Виробництво кокаміду

Цей ПАР натурального походження, проведений з природних компонентів. Основою синтезу даного неіоногенного ПАР є взаємодія жирних кислот (в даному випадку жирних кислот у складі кокосової олії) і амінів.

Вимоги щодо транспортування та зберігання:

Кокамід є нетоксичною, пожежо- та вибухобезпечною речовиною. Безпечний для людини і навколишнього середовища.

ПАР розфасовується на підприємстві-виробнику в металеві або пластикові бочки 200л. Зберігати Cocamide DEA слід в заводській упаковці в закритих складських приміщеннях, обладнаних вентиляційними системами, захищених від вологи і світла.

Діетаноламід рекомендується транспортувати критим залізничним або автомобільним транспортом, при дотриманні норм і правил перевезення вантажів, що діють для цих видів транспорту.

Купити кокамід ДЕА в Харкові за оптовими цінами Ви можете в компанії Новохім в стандартній фасовці 200л або у каністрі.

Відгуки

Відгуків поки немає.

Оцініть першим “Діетаноламід кокосової олії / Cocamide DEA”

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.